6 octubre, 2016

Disseny i Impressió 3D

Čapek Maker tenim 2 impressores 3D de BCN3D Technologies.

bcn3d-technologies

BCN3D Technologies és un projecte de la Fundació CIM amb un objectiu clar: canviar la forma en la qual el món està fet. Ofereixen a la societat la possibilitat de tenir accés a les tecnologies de fabricació digital, fent-los partícips del canvi.

Dissenyen i produeixen impressores 3D domèstiques i professionals de manera que puguis aprendre amb cada impressió que realitzis, gràcies al seu mètode de treball Open Source, transferint així a la societat tot l’aprenentatge tècnic adquirit durant el desenvolupament dels seus productes.

maquina-sigma

La BCN3D Sigma és una impressora 3D professional de sistema FFF (Fused Filament Fabrication) capaç de reproduir qualsevol objecte que tinguis al cap amb un gran nivell de detall. Es caracteritza pel seu sistema IDEX (Independent Dual Extruder), que li permet imprimir sense limitacions geomètriques i ofereix la possibilitat de combinar tècniques existents com a impressions multi materials -amb suports- o multicolors.

 

 

 

 

 

maquinas-366

 

Utilitzant la BCN3D+ imprimeix pràcticament qualsevol peça en la qual puguis pensar amb un gran nivell de qualitat, una impressora 3D open source modular desenvolupada per BCN3D Technologies, pensada per cobrir les necessitats de perfils novençans i experts.

 

 

 

 

 

 

fundaciocim_logo

És una entitat adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC) que té com a missió institucional transferir coneixements d’enginyeriagestió de la tecnologia a les empreses i professionals que busquen ampliar les possibilitats de la indústria del territori a través de la creació, millora i promoció dels seus productes i processos de fabricació.

 

FORMBYTES

També tenim la primera impressora educativa “low cost” dissenyada a casa nostra, al Tecnocampus de Mataró, de la mà de la gent de Formbytes.

formbytes

 

kit-gray